Til sommergarderoben

Nå tenkte jeg vi kunne ta en titt på det mamma og jeg handlet på lørdag! Planen var å handle litt sommerklær, for det har jeg ikke så mye av. Det var også skikkelig fint med noe nytt nå, for en del av klærne mine passer ikke etter at jeg var gravid, og mye funker det ikke å amme i. Vi tar en titt!

New in

  • Skjørt i a-fasong. Perfekt lengde og perfekt passform.
  • Ankelkort bukse i tynt denimstoff. Mjuk og god. Om jeg liker marineblått? Mmjaaa.

New in
New in

  • Gul og hvit genser med striper.
  • Lyseblå og hvit t-skjorte med striper. Får aldri nok striper.
  • Luftig skjorte i kreppstoff, som kjennes som sommerlig kreppsengetøy. Liker at mønsteret minner om akvarellflekker.

New in

  • Litt fint tilbehør i form av et skjerf og to hårnåler. Skjerf i håret redder enhver dårlig hårdag.

Alle klærne er fra Cos, hvis noen skulle lure! På ønskelista mi nå står en hvit og en svart t-skjorte fra Fair & Square, også ønsker jeg meg et blomstrete skjørt. Men jeg tror jeg skal prøve å sy om en kjole jeg har i stedet for å kjøpe et.

2 kommentarer om “Til sommergarderoben

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s