Akkurat nå

So pretty

Her kommer en liten stemningsrapport fra søndagen min! I går var jeg oppe og ryddet til klokka halv to på natta, og allerede klokka halv sju i dag tidlig var det en lubben liten hånd som kløp meg litt i kinnet for å si at det var morgen. Ståle og jeg pleier å ha en sovemorgen hver i helga, og i dag var det min tur til å stå opp med barna. Jeg lagde en stor kanne med kaffe, og så fikk dagen starte for alvor. Etter hvert kom Orvar tuslende ut fra soverommet, og han fikk sitte i sofaen med dyna si og se på barne-tv.

I dag skal jeg ta på meg den fine, nye sommerblusen min ↑, og så skal vi ut å spise med familie som kommer på besøk. Jeg tror vi skal en tur i Botanisk hage, for det er et av stedene Orvar liker aller best å besøke i byen. Kanskje tar vi turen innom museumsbutikken for å se etter noe fint til å ha på veggen i det nye kjøkkenet vårt? Ellers har vi bare planer om å pusle litt her hjemme, leke og spise norske jordbær. Også har jeg lyst til å strikke litt.

Hva skal dere i dag? Håper dere får en fin søndag!

8 kommentarer om “Akkurat nå

 1. Bente

  Hei.
  Utrolig kjekt at du har begynt å blogge igjen. Du skriver så stemningsfullt og fint. Alltid kjekt å følge deg i hverdagen din.

  Liker

 2. maritew

  Elsker at du har startet opp bloggingen igjen! Og bildene dine er helt nydelige. Får meg til å ønske familieliv – det kommer vel tidsnok 🙂 Vi funderer på om vi skal sparkle og male i stuen vår, så om dere er fornøyd tar jeg gjerne tips til maler!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s