Søndag

Akkurat nå ligger jeg i senga vår, akkurat sånn som på bildet over. Jeg tester å blogge fra mobilen, med WordPress-appen. Jeg har jo egentlig lyst til å skrive her inne mye oftere enn jeg gjør, men ofte er jeg for sliten om kvelden, og noen ganger når jeg setter meg ned med datamaskinen vil liksom ikke ordene ut. Det er mye jeg har lyst til å skrive om, mye jeg har lyst til å dele med dere. Men jeg tror denne bloggen må få lov til å være en stressfri sone, et sted jeg skriver når jeg har lyst og tid. Et fristed, ikke et sted å prestere. 

Men tilbake til søndag, til akkurat nå! Ylva Johanne ligger altså og sover ved siden av meg. Pusten hennes er rolig, jeg kjenner varmen fra henne og må stadig snuse henne i det myke håret hennes. Fra stua hører jeg lyden av at Ståle leser Jeg av Svein Nyhus for Orvar, som innimellom kommenterer med den lille, ivrige stemmen sin. Snart skal vi rydde litt, kanskje vaske gulvene med grønnsåpe og bytte sengetøy. Også skal jeg bake pavlova, for i dag kommer familien min på besøk for å feire bursdagen min. Vi har bestilt mat fra Hotel Havana, og vi har ekstra god kaffe og blomster i hus. Men før jeg gjør noe som helst skal jeg ligge her litt til, med sovebabyen inntil meg, lukke øynene og høre på Harry Potter. Håper dere har fine søndager! 

2 kommentarer om “Søndag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s