Stua vår

Å, endelig er helgen her! Selv om det var fint når det ble helg da jeg var i permisjon, er fredagsfølelsen enda mer tydelig nå som jeg jobber. De siste ukene har vært travle, men det har egentlig gått fint. Selv om det var én dag jeg måtte gråte litt på do fordi jeg savnet barna og var sliten. Livet. Men nå er det helg, jeg kjøpte knirkende tulipaner i går, og Ståle kom hjem med god kaffe. I dag skal jeg treffe ei venninne i byen, for å ta en kaffe og klemme på garn. Resten av helga har vi ingen planer. Fint!

Nå tenkte jeg vi kunne ta en titt på stua vår! Jeg har jo hatt planer om å vise dere litt fra leiligheten vår ganske lenge, men det er ikke så ofte muligheten til å ta bilder i ok lys er der. I går fikk jeg knipset litt, så her kommer noen glimt, i hvert fall.

Sånn ser det ut når man kommer inn fra gangen. I fjor sommer fikk vi endelig helsparklet veggene, slik at de ble slette. Også malte vi med en lys blå farge (Mild akvamarin fra Fargerike), som jeg er så fornøyd med. Den er rolig, nøytral og lys, uten å være kjedelig.

Spisebordet kjøpte vi nettopp på Finn. Det er et helt enkelt furubord fra Ikea, som kan bli hele tre meter langt! Vi har savnet et stort bord med plass til å invitere venner (og ha en blomsterbukett på!), og dette var midt i blinken. Tror det skal tåle årene med småbarn ganske godt også.

Her er spisebordet sett fra kjøkkenet. Bokhylla er også et bruktfunn, og jeg er så glad i den. Den er fra Norrgavel, og jeg tror den kommer til å bli med oss på alle fremtidige flyttelass. Ved siden av vinylhylla har jeg laget meg en liten kontorplass med et lite bord fra Ikea.

Langs den ene veggen har vi Ivar-hyller fra Ikea, som jeg har vokset med hvit dekorvoks for at de skal holde seg lyse. Inni skapene har vi servise som vi ikke får plass til på kjøkkenet, puslespill, tegnesaker, garn og litt rot. Skapene funker også som tv-benk, også er de fine å sette planter på. Før hadde vi bare åpen oppbevaring i stua, men jeg synes skap funker veldig mye bedre. Fint å kunne ha det litt kaotisk, men bak lukkede dører. Hehe.

Sånn, det var det! Jeg har planer om å vise dere mer etter hvert, hvis det er stemning for det? Nå blir det jo lysere og lysere, og da er det lettere å få tatt bilder. Håper dere får en strålende fin helg! ✨

12 kommentarer om “Stua vår

 1. Ingeborg

  Dere har det så utrolig koselig og jeg elsker bokhyllene deres. Jeg skal kjøpe leilighet selv og kjenner at jeg har lyst på slike bokhyller selv.

  Håper dere også får en fin helg.

  Liker

 2. G

  Så fint dere har det! Koselig med et stort bord, det blir som et samlingspunkt i hjemmet. Og friske blomster (spesielt tulipaner!) er jo oppskriften på hverdagslykke!

  Liker

 3. Camilla

  Så fine bilder, og ikke minst veldig fine motiv 🙂 Jeg ble veldig nysgjerrig på klatre(?)plantene dine i bokhylla – hvilke typer er det? Enig med Mathilde Nicoline over her; jeg trodde (det føles jo som regel sånn) at det bare var jeg som gråt på do 🙂

  Liker

  • Ine

   Haha, vi kunne nok laget en egen liten klubb: Vi som gråter på do når det blir litt for mye ❤ Den øverste planten er en gullranke, og den nederste er en (litt trist) eføy 🙂

   Liker

 4. Helle

  Håper du klarer å styrke deg – læreryrket er krevende, slitsomt og tidvis tungt. (I tillegg til givende, morsomt, lærerikt og herlig).
  Jeg mener ikke si noe stygt, men det er et yrke der en bør være såpass at en kan gi noe hver eneste dag. Elevene avhenger jo av det. Gråting på do i lengden blir veldig slitsomt tror jeg.

  Liker

  • Ine

   Oi, jeg vet ikke helt hva du prøver å antyde eller kommunisere her? Jeg tror det er ganske normalt å synes at det er krevende å starte i et helt nytt yrke, og jeg tror også det er ganske normalt å grine litt innimellom, uten at det har noe å si for hvordan man gjør jobben sin.

   Liker

   • Helle

    Jeg mente ikke noe annet enn at jeg håper du finner det lettere etterhvert. 🙂
    Klønete formulert av meg. Det er fint å være lærer, og jeg håper du vil trives som det. 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s