I sommerhus

Vi har nettopp kommet hjem fra ferie i Danmark, og har hatt det så fint! Jeg lengter allerede tilbake…

Vi leide et hus sammen med en annen familie i Vejby Strand. Huset var så inspirerende og fint, med en stor deilig hage og masse leker til barna.

Men det beste var at huset lå bare noen hundre meter unna havet.

Vi sov i et lite gjestehus i hagen. Kveldslyset var magisk fint.

En dag tok vi med oss barna til Louisiana.

Det var stor suksess! Å se på kunst med barn er veldig gøy, for de er så umiddelbare og ærlige, og legger ofte merke til helt andre ting enn vi voksne gjør. Louisiana har dessuten en egen barneavdeling med ulike verksteder, og både Ylva og Orvar koste seg veldig med å male og lage keramikk.

Det må jo være et av verdens vakreste museer? Ble så inspirert av å være der.

Det var mye liv og røre med to familier i samme hus, så det var ekstra viktig å ta vare på øyeblikk som dette.

Og dette ♥️

Vi besøkte Tisvildeleje flere ganger. En veldig hyggelig liten by, med masse koselige butikker og kafeer. Likte så godt fargen på veggen, flisene og plantene her.

Tisvildeleje har også en nydelig strand.

Orvar ble 5 år mens vi var der! Han ble vekket med kanelsnegl med lys og gaver. Så fint det er å få være mammaen hans.

Jeg hadde et par timer barnefri og spiste lunsj på Helenekilde Badehotel sammen med Tine og Ann Jorunn som også var med på ferien. Vi satt ute under en av disse parasollene med utsikt over havet og spiste nydelig mat.

Det var så fint overtalt der. Tenk å drikke morgenkaffen sin her da. En gang vil jeg bo på hotellet noen netter.

Et annet fint sted vi besøkte var Rabarbergården. Her var det en kafé hvor de serverte mat basert på det de produserer på gården. Vi satt ved et bord rett bak den åpne døra der, med utsikt til glade dyr og bølgende kornåkre.

På vei hjem hadde vi noen timer i København før vi skulle ta båten. Vi kjøpte god kaffe, lekte på lekeplassen i Nørrebroparken, spiste is og kikket bittelitt i butikker. Skulle gjerne hatt bedre tid i København, men det får bli neste gang ✨

12 kommentarer om “I sommerhus

 1. Mari

  Nydelige bilder, Ine🌞
  Det ser ut som dere har hatt en riktig fin ferie. Danmark er dejlig!
  Vi ønsker oss hus der, men det er jammen ikke enkelt å få til😉

  Liker

 2. Lena Marie

  Nye innlegg her inne har vært etterlengtet! Har sjekket innimellom, og håpet sterkt at det ikke var slutt. Følte sjelen min ble roligere av å lese de nye innleggene dine, etter en lang reise hjem fra første hyttetur med en liten en på snart to år. Ferie med små er veldig kos, men behovet for noen minutter for seg selv kjennes tydelig nå. Skrivingen din ga meg litt ny giv før neste tur! Takk 🙂

  Liker

 3. hageogprosecco

  Så nydelige barn du har!! De er veldig like, men synes Orvar ligner Ståle og Ylva ligner deg. Stemmer det?
  Og hvis jeg kan spørre: hvilke andre navn hadde dere på blokka til barna deres?
  Vet du har skrever noe om det før men jeg finner ikke innlegget. 🙂

  Liker

 4. Ida

  Hei😊 Jeg heter Ida, å har lest bloggen din lenge. Både denne og den forrige du hadde. Du skriver så bra og alle tekstene dine er så gode, varme og stemningsfulle.
  Jeg har spesielt lest mye av “mamma” innleggene dine,
  siden jeg selv har blitt mamma nå og har verdens fineste lille gutt på 4 mnd nå.
  Det er virkelig en glede å få kunne være mamma, men til tider ganske slitsomt når han har blitt større å krever mer oppmerksomhet.
  I starten sov lille greit, men nå etter han har blitt 4 mnd er han blitt mer aktiv på nattestid. Vi legger han alltid i egen seng rundt 9 på kvelden og han sovner alltid av seg selv på kort tid når han er trøtt (Hurra!).
  Men han våkner mange ganger iløpet av natta å vil tidlig over i min seng. Der våkner han også endel ganger før vi står opp i 7-8 tiden.
  Sånne netter har han hatt i 2-3 uker nå og jeg føler meg aldri ordentlig uthvilt. Dette er vanvittig slitsomt og jeg føler jeg tar til tårene for hver minste lille ting og blir mer og mer frustrert over lite søvn.
  Jeg tenker at det blir bedre med tiden, men det virker så fjernt akkurat nå. Håper virkelig dette bare er en periode. Jeg finner heldigvis trøst i mange av innleggene dine å prøver å glede meg over hverdagslige fine ting. Jeg kan godt stå opp en gang om natten å gi mat. Men når lille gutten min våkner mye iløpet av natta blir jeg ved dårlig mot.
  Sikkert et vanskelig spørsmål, men når begynte barna dine å sove jevnt over hele natta? Uten så mye oppvåkninger? Ha en nydelig torsdag😊 Hilsen Ida

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s