Akkurat nå

DSC_4201

 • Drikker jeg dagens tredje kaffekopp.
 • Har jeg fem vakre solsikker ved min side. (Og to fine unger som tegner og ser på barne-tv.)
 • Skinner sola ute, og man begynner å kjenne antydning til høst i lufta. Det var godt å ta på en mjuk ullgenser da jeg sto opp.
 • Gleder jeg meg over at Glamourbibliotekarens blogg er oppe og går igjen! Fredager har ikke vært helt det samme uten å lese og rapportere om glamorøs fredag. Og denne fine lista minnet meg på alt som er fint med tida vi går inn i nå.
 • Er jeg sliten etter fire dager på skoletur med 10. trinn, og planlegger å være så lat jeg kan i dag.
 • Tenker jeg på: Hva jeg skal strikke nå, hvor vi skal bo og hvilken bok jeg skal begynne på (Byens spor av Lars Saabye-Christensen, Klassen av Marte Spurkland eller Kvelande kjærleik av Elena Ferante).
 • Har jeg lest dette fine blogginnlegget om hverdag inne hos Mariell.
 • Gleder jeg meg til å legge meg tidlig i kveld, etter en lang varm dusj. Vil skifte på senga også, for å legge seg i nyvasket sengetøy er jo sånn ca det beste i verden.

8 kommentarer om “Akkurat nå

 1. Samira

  Elsker virkelig bloggen din. Har fulgt deg SÅ lenge og titter ofte innom og blar tilbake i arkivet for lit goodvibes og hverdagsliv. Liker så godt formidlingsevnen din og alt du har å by på, bildene du tar – rett og slett hele deg. Takk for at du tar deg tid til å dele her inne. Det er så utrolig koselig å følge med på. Stor søndagsklem fra Samira i hovedstaden.

  Liker

 2. Fint å lese – alltid kjekt å lese om livet ditt, og hva som er fint med dagen i dag. Viktig å reflektere over, og glede seg over de små tingene. Takk for at du inspirer til nettopp det!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s