Fredag

I dag laver det virkelig ned hos oss i Oslo. Det eneste fornuftige fremkomstmiddelet å bruke til barnehagen er kjelke, og barna må pakkes inn i flere lag med ull og varmt utetøy før vi kan gå ut. Da jeg dro kjelken deres hjem fra barnehagen gjennom snøføyka i dag, må jeg innrømme at jeg lengtet bittelitt til våren, når det bare er å slenge på seg en tynn jakke og sette avgårde på syklene våre. Nå er det jo bare 28 dager til den første vårmåneden, og selv om det helt sikkert er mye vinter igjen ennå, er det litt deilig å begynne å drømme om våren. Jeg er spent på hva denne våren bringer, for jeg har sagt opp jobben min, og er på utkikk etter en ny. Men det kan jeg fortelle mer om senere.

Midt på dagen i dag tikket det inn en Vippsmelding fra mamma. 150 kr, med beskjed om å kjøpe tulipaner og god sjokolade. Så det gjorde jeg. 14 tulipaner, hvite og lyserosa. På denne tida av året er tulipaner min absolutte favorittblomst, sikkert fordi de minner meg om at det skal bli vår igjen en gang. (Og ja, adventsstjerna vår henger fortsatt i vinduet.)

Kokossjokolade, milky oolong fra Perchs i koppen og ei ny lue på pinnene. Blomster, sjokolade og strikketøy, der har du oppskriften på en fin fredag, synes jeg. Håper dere får en god helg!

10 kommentarer om “Fredag

 1. tonemor

  God helg til deg og takk for etterlengtede bilder og tekst.
  Kikker ofte innom for å se om her er spor😊
  Det blir spennende å høre om retning videre. Den finnes🔸

  Liker

 2. Jeg sa også opp jobben min som lærer og ble skolebibliotekar (snart ferdig med deltidsbachelor fra UiA). Det var den beste avgjørelsen jeg har tatt så langt i livet, selv om jeg gikk ned over 100 000 i lønn. 😉

  Liker

 3. Lisianthuslilje

  Så utrolig tøft gjort å si opp jobben! Jeg er også lærer på ungdomsskole, og har vurdert å gjøre det samme en stund. Nå vet jeg jo ikke dine grunner for å si opp, men livet er for kort til å bli i en jobb som tar all tid og energi. Ble inspirert til å gjøre det samme som deg 🙂 Blir spennende å høre mer om dette fra deg etterhvert!:)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s