Efjord

Nå har vi vært i Efjord noen dager. Det er så fint å være her. Jeg står opp tidlig med Ylva, ser ut, sjekker hvordan skyene og sjøen ser ut i dag. Etter en liten stund står bestemor opp og lager kaffe. Jeg strikker litt, bestemor leker med Ylva. Så kommer Orvar tuslende og vil bygge lego, og vi har tid, det er jo ingenting annet vi skal. Etter hvert går vi ut, kanskje drar vi ut med båten eller går i fjæra. Dagene er langsomme og ganske like hverandre, og det er akkurat det jeg trenger. Midnattssola gjør det umulig å gå å legge seg før det er litt for sent, jeg blir sittende utover kvelden med strikketøyet mitt og utsikten. Og tenker på hvor heldig jeg er som får komme hit.

En kommentar om “Efjord

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s