Et lite comeback / Noe fint

I det siste har jeg fått lyst til å skrive litt her inne igjen. Jeg spurte på Instagram og folk fortsatt leser blogger, og veldig mange skrev ja, og til og med at de savnet bloggen min (❤️). Så jeg tenkte at jeg i hvert fall kan gi det et forsøk, nå som hverdagen er litt annerledes og går litt saktere. Jeg tenkte å begynne med en klassiker her på bloggen, nemlig en liste over sånt som har vært fint i det siste. Akkurat nå kjenner i hvert fall jeg at det er ekstra viktig å holde fast i de små tingene som gjør meg glad. Så her kommer den:

 • Morgenlevering fra mamma og pappa. Å starte dagen med en ekstra god frokost, nykvernet kaffe, levende lys og blomster på bordet er ekstra fint akkurat nå.
 • Kakao på balkongen.
 • Ylva som legger seg rett ut på bakken og ser opp på himmelen.
 • Å gå tur i skogen, så klart i trygg avstand til andre folk. Jeg prøver å utforske litt nye stier, der ikke alle andre går. Elsker skogen vår!
 • Litt nytt vårtøy i postkassa. Blant annet en hvit bukse, det tror jeg nesten at jeg aldri har hatt? Blir fin når det blir litt varmere ute 🌞
 • Scillaen som blomstrer. Så vakkert med tepper av blå blomster rundt omkring.
 • Å lese dikt med seksåringen min. «Hm, det var rart mamma, jeg tror ikke jeg skjønte det helt», sa han. «Ikke jeg heller», sa jeg, og så leste vi noen flere. Dette er Nattevakt av Synne Lea, illustrert av Stian Hole, en veldig vakker diktbok for barn.
 • Ståle som tar vårfiks på syklene til hele familien ❤
 • Å legge puslespill.
 • Påskeverksted med barna. Ylva og jeg lagde akvarellegg, og jeg synes de ble så fine! Jeg klippet ut egg i akvarellark til henne, og lot henne male dem slik hun ville. Da de var tørre, limte vi dem dobbelt slik at det ble maling på begge sider, og så finklipte jeg dem litt før vi tredde sytråd gjennom slik at de kunne henges opp.
 • Påskegreina vår, som vi har pyntet med akvarelleggene og perlefigurer som Orvar ha laget.
 • Gule tulipaner og ferskenfargede nelliker.
 • Hvitveisen som endelig dukket opp bak blokka vår og i skogen. Ååå, verdens fineste vårtegn! De på bildet plukket Orvar til meg, og de ble satt i en bitteliten vase og sprang ut innendørs.
 • Nybakte kanelknuter og kaffe.
 • Glamourbibliotekaren blogger igjen!
 • Mjukt strikketøy. Det er ikke alltid så mye tid til å strikke, men jeg prøver å få strikket litt innimellom alt annet hver dag. Akkurat nå strikker jeg to forskjellige plagg fra PetiteKnit, en kumulusbluse og en holiday slipover.
 • Å høre på Harry Potter på lydbok. Jeg startet på den første samme dag som alle tiltakene ble iverksatt, og nå er jeg på bok nummer tre. Det er trygt og fint å høre på bøker jeg kjenner så godt, og Stephen Fry leser dem helt fantastisk.
 • Å gå kveldstur med ei venninne.
 • Barnekunst ❤ Skal ramme inn og henge opp disse på veggen.
 • Vårmagasinet til Mariell som jeg har forhåndsbestilt. Fint med noe å glede seg til.
 • Spirene i vinduskarmen på kjøkkenet, det er liksom ekstra håpefullt med noe grønt som vokser nå.

Håper dere har lysglimt i dagene deres og tar vare på hverandre. Om det er noe spesielt dere vil at jeg skal skrive om, legg gjerne igjen en kommentar ✨

18 kommentarer om “Et lite comeback / Noe fint

 1. Mari

  Hurra❤️❤️
  Måtte påsken bli mjuk, fin og hyggelig🐥Selv om dagene er rare og hverdagen er snudd opp ned.

  Selv skal vi ha vår første hjemmepåske og ikke reise til mine foreldre. Må passe på flokken❤️☺️

  Liker

 2. Toril

  Jeg koste meg med å lese innlegget ditt, Ine! Jeg trenger et lysglimt i disse rare dagene! Tusen takk og riktig god påske til dere! 🐣💛

  Liker

 3. Så masse fint! Jeg har blitt ekstra glad i å lese blogger igjen i det siste. Det er noe med å holde fokus på noe fint som går litt saktere enn på instagram. Som samtidig ikke er nyhetene, hehe. Fint hos meg er at jeg har gått litt flere turer og blitt bedre kjent med naturen der vi bor, og sett hakkespett og dompap 🐣

  Liker

 4. Miriam

  Så hyggelig du er tilbake! Har lest bloggen din i en årrekke og syns du tar så utrolig fine bilder. Nå har jeg nettopp kjøpt leilighet med min kjære og holder på å innrede, og jeg elsker å se bilder fra deres hjem, det ser så lunt og koselig ut.

  Angående innlegg syns jeg hverdagsglimt er veldig fint, men også de større refleksjonene rundt livet. Det er kanskje ikke så lett å gjøre det uten at det føles for privat, sånn føler i alle fall jeg det, men lengre tekster er alltid velkomment hos meg. Ellers liker jeg å lese om mat, aktiviteter man kan gjøre hjemme, ting man gleder seg til, tilbakeblikk på gode minner.

  Men mest av alt er jeg bare glad for å ha en fin blogg å lese, det er ikke så mange igjen av dem!

  Liker

 5. Johanne

  Tenk at du er tilbake! Jeg leser ikke mange blogger, men jeg liker din veldig godt. I håp om et nytt innlegg har jeg sjekket bloggen tilnærmet daglig siden forrige gang du skrev. Jeg er dårlig på å kommentere, men jeg setter stor pris på oppdateringene dine. Du har en nydelig plass på internett. Klem fra Nord-Norge ❤

  Liker

 6. samirahoummira

  Dette var skikkelig koselig! Endelig er du tilbake 🙏 Du inspirerer. Hadde vært gøy mer bilder av hus og hjem og en liten spørsmålsrunde 💛

  Liker

 7. Solveig

  Du har ei så god stemme. Godt å høyre deg skrive igjen! Gjerne meir om kvardagslivet, korleis de finn ro i ein kvardag med små barn.

  Liker

 8. lisianthuslilje

  Hurra for comeback! Det var gledelig!
  Du har en veldig fin evne til å se de gode tingene i små ting. Jeg har selv to små barn (1 og 4 år), og hadde likt å høre om du har noen tips til å finne små, fine stunder til seg selv i løpet av en hektisk småbarnsdag. Sånne stunder som gir energi. Ellers hadde det vært gøy å få musikktips fra deg😊❤️

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s